LOSZ logo

2013-01-18 - Tájékoztató és ajánlás 2013 januári tűzvédelmi konferencia sorozatról

A "Generali a Biztonságért Alapítvány" konferencia sorozatot szervez társasházak, lakásszövetkezetek, azaz a többlakásos épületek kezelői számára kármegelőzési célból.

 

A konferencián az országos, vagy a helyi katasztrófavédelmi igazgatóságok szakértő képviselői tartanak tűzvédelemmel kapcsolatos tudnivalókról előadástés konzultációt.

A részvétel díjmentes, de a részvételhez kötelező egy online regisztráció a "Generali a lakóközösségek biztonságáért!" konferencia sorozat regisztrációs oldalán, amelyet az alábbi linkeken találhat meg:

http://alapitvany.generali.hu/kezdemenyezes_rendezveny_form.php

vagy közvetlen regisztrációs oldal:

http://alapitvany.generali.hu/kezdemenyezes_rendezveny_form_page.php

Részvételi szándéka esetén kérjük kattintson a fenti linkre, töltse ki az Ön számára legközelebbi és időpontot illetően is legmegfelelőbb helyszín regisztrációs oldalát és kattintson a "regisztrálok" gombra. Innen válik érvényessé a részvételi lehetőség és szándék.

 

Az alábbiakban közöljük a konferenciasorozat egyes helyszíneit és időpontjait a könnyebb kiválasztás érdekében. A táblázatos rendezvényi információ segítséget is ad a fenti regisztrációs linken történő helyszín kiválasztáshoz és a kiválasztást követően a konferencia helyszínének pontos címe is megtalálható.

 

 

 

További hírek:

Ma 2018. 1. 23, kedd, Zelma napja van. Holnap Timót napja lesz.