Hírlevél

 

Szerelések, kivitelezések finanszírozása egyszerűen: ista bérleti konstrukció

 

Amint az Önök előtt is ismert, az ista Magyarország Kft. a fűtési költségmegosztók, hőmennyiségmérők és vízmérők felszerelésén és elszámolásain túl a társasházi fűtési rendszerek teljes szekunder oldali korszerűsítését is vállalja.
Amennyiben e tervezett gépészeti projekte(ke)t a lakók egyösszegben nem tudják, vagy nem szeretnék finanszírozni, úgy figyelmükbe ajánljuk régóta sikeres, saját bérleti konstrukciónkat, hiszen így akár előleg befizetése nélkül kezdődhet el a fűtéskorszerűsítés, vagy a költségmegosztás!

Bérleti megoldásunkkal az Önök lakóközössége a gépészeti beruházásokat reális áron bonyolíthatja le társaságunkkal. Többféle módozattal segíthetjük az Önök energiahatékonysági törekvéseit.

Annak érdekében, hogy társaságunk szolgáltatásaival Önök rendkívül elégedettek legyenek, kiemelt ajánlatunk keretében arra is lehetőséget biztosítunk, hogy a szerelési, vagy korszerűsítési projekt teljes bekerülési költségét kibővített bérletként nyújtjuk Önöknek. Ez esetben sem előleget, sem szerelési költséget nem kell előre fizetni és csupán az első havi bérleti díjjal el lehet indulni!

A bérleti futamidőt Önök szabadon választhatják meg 2 és 10 év között.
Bérleti konstrukciónk az ista Magyarország Kft. saját terméke és így legfőbb erőssége, hogy minden esetben garantáljuk a fix havi díjakat a teljes futamidőre!

A gyors, szakszerű megvalósítás és a korszerű fűtési rendszer tudatos használata, akár már a fűtési szezon végére energiamegtakarítást (átlagosan 15-20%) hozhat Önöknek, mely így megkönnyítheti a finanszírozást és gyors megtérüléssel járhat (átlagosan 4-8 év) az elvégzett kivitelezésre nézve.

Saját bérleti megoldásunk nem egy megpályázandó támogatás, hanem megbízható és kiszámítható megoldás, ezáltal a teljes beruházás Önöknek hosszútávra is fix összegekkel, biztonsággal tervezhető.
A fűtéskorszerűsítési beruházás költsége adott esetben akár a megtakarításból is finanszírozható!

                                                       

Extra+: hozzáadott értékként a bérleti megoldásunk kiterjesztett gyártói garanciát is tartalmaz a korszerűsítés során beépített készülékekre és szerelvényekre!
Ennek értelmében és az Önök elégedettségét még jobban kiszolgálva, egyedülálló módón az ista gyártású eszközök esetében a vonatkozó garanciát a futamidő teljes tartamára, továbbá a beépített szabályozók és szerelvények esetében is (szerelvénygyártóktól függő egyedi határidővel) meghosszabbítjuk!

Ez a felhívás csak figyelem felkeltésére szolgál és nem minősül ajánlattételnek, a részletekért kérjük, forduljon szakértő munkatársainkhoz!

Elkészítendő ajánlatunkhoz díjmentes előzetes felmérést, továbbá kérdéseikhez egy közgyűlésen, vagy lakóközösségi tájékoztatón való jelenlétünket és szakmai támogatásunkat ajánljuk fel Önöknek.

Termékeinkkel, akcióinkkal kapcsolatban további információkért kérjük, keressenek bennünket:
Tel.: 06/1-889-0562   *   e-mail: ista@ista.hu   *   web: www.ista.hu   *   Facebook: ista Magyarország Kft.

 

Üdvözlettel:
Horváth Attila                                                                        
kereskedelmi és marketing igazgató

 

 

 

Budapest, 2014. szeptember 10.

Farkas Tamás - elnök
Sánta Józsefné - irodavezetõ
1146 Budapest, Hermina út 57.
Telefon: 36 1 331-1313, Fax: 36 1 331-1396
e-mail: losz@losz.hu,
internet: www.losz.hu