Hírlevél

 

Meghívó

ÉPÍTSÜNK MAGUNKNAK JOBB VILÁGOT

A Magyar Ingatlan Tanács (MIT) kezdeményezésére a Budapesti Kereskedelmi és Ipar Kamara (BKIK) Ingatlanosztálya a hazai lakás, ingatlan és építésügyben érintett szakmai szervezeteket összefogva, a szakma jeles képviselőivel együtt hónapok óta dolgoztak, egy, a nemzetgazdaság számára igen fontos – a fejlődést és foglalkoztatást is elősegítő – aktuális, a lakhatás, lakás és bérlakás kérdések megoldását célzó munkaanyagon. A szándék egyértelműen a kormány ez irányú tevékenységének segítése, a szakma oldaláról összefoglalni az előkészítésben részvevő szakmai szervezetek javaslatait, e javaslatokat egy konferencián bemutatni.


A konferencia szakmai anyagai – az érintett szakmai szervezetek egybehangzó véleménye szerint - egyben ajánlás is lakhatási ügyekben a kormány számára a 2014-2020 évekre!

 

Ezt a konferenciát szeptember 25-én tartjuk a BKIK-ban (Budapest. I. ker. Krisztina krt. 99.), amelynek programja és anyagai, úgy véljük, kifejezik azt a színvonalas munkát, amit ez a nagyon komoly ügy megérdemel.

A konferencián a részvétel térítésmentes, de regisztrációhoz kötött. A konferencia programja és a regisztrációs lap a megjelölt linkeken tölthető le, vagy a LOSZ Titkárságától igényelhető (tel: 06 1 331 1313, e-mail: losz@losz.hu )

Ezért tisztelettel szeretnénk felkérni, vegyen részt a konferencián,  bízunk abban, hogy tud egy rövid időt szakítani számunkra és elfogadja felkérésünket, meghívásunkat.

Dr. Sztranyák József
MIT – BKIK Ingatlanosztálya

 

 

Budapest, 2014. szeptember 12.

 

 

Farkas Tamás - elnök
Sánta Józsefné - irodavezetõ
1146 Budapest, Hermina út 57.
Telefon: 36 1 331-1313, Fax: 36 1 331-1396
e-mail: losz@losz.hu,
internet: www.losz.hu