Hírlevél

 

Nemzetközi konferencia - a LOSZ és a Housing Europe szervezésében a


„A lakásszövetkezeti, társasházi lakóépületek energiahatékonysági korszerűsítésének fejlesztéséről”

 

 

A Lakásszövetkezetek és Társasházak Országos Szövetsége Elnöksége és a magyar lakásszövetkezetek, társasházak képviseletében meghívjuk Önt a LOSZ és a Housing Europe által szervezett 2015. október 15-16-án megtartásra kerülő nemzetközi konferenciára.

Örömmel vennénk, ha meghívásunkat elfogadná és hozzájárulna a lakásszövetkezeti, társasházi épületenergetikai korszerűsítéssel kapcsolatos konferencián szerzett információk hasznosításához, terjesztéséhez.

A nemzetközi konferencia célja, hogy a LOSZ érdekkörébe tartozó lakásszövetkezetek, társasházak figyelmét ráirányítsa az Európai Unió 2014-2020 közötti költségvetésének magántulajdonú lakóépületek energetikai korszerűsítési támogatására.
A LOSZ Elnöksége álláspontja szerint célszerű megvitatni a hazai lakásállomány helyzetét, a korszerűsítés szükségletét, az elkövetkezendő időszak támogatási lehetőségeit annak érdekében, hogy a hazai lakásállomány korszerűsítését minél eredményesebben lehessen ellátni. A nemzetközi konferencián kitekintés is lesz az EU tagországai épületenergetikai korszerűsítési helyzetére is és annak tapasztalatai hasznosíthatóvá válhatnak a hazai gyakorlatban.

Minderre tekintettel a LOSZ Elnöksége reméli, hogy a konferencia iránt érdeklődők hasznos tapasztalatokat és információkat szerezhetnek a tervezett nemzetközi konferencián. Reméljük Önt is a konferencia résztvevői között köszönthetjük.

Regisztráció és részvétel feltételei:
A konferencián jelen hírlevelünkben található regisztrációs lap kitöltésével és annak visszaküldésével tud jelentkezni. Kérjük, hogy a regisztrációt és a jelentkezési lapot 2015. szeptember 10-ig feltétlen juttassa vissza a LOSZ elérhetőségeire (e-mail: losz@losz.hu, fax: +36 1 331 1396, illetőleg 1146 Bp., Hermina út 57. postacímre).

 

Letölthető - MEGHÍVÓ, PROGRAM -

Letölthető: - REGISZTRÁCIÓS LAP -


 

Budapest, 2015. augusztus 10.

 

 

Farkas Tamás - elnök
Sánta Józsefné - irodavezető

1146 Budapest, Hermina út 57.
Tel: +36 1 331-1313
Fax: +36 1 331-1396

email: losz@losz..hu
internet: www.losz.hu