Hírlevél

Az Otthonunk Alapítvány

2016. december 12-én megtartott

kuratóriumi ülésének 1/2016 (XII.12.) sz. határozata

F E L H Í V Á S


Az Otthonunk Alapítvány kuratóriuma támogatási pályázatot hirdet a lakásszövetkezetek és társasházak, lakásszövetkezeti és társasházi érdekképviseletek számítógépes konfigurációhoz juttatására lakásszövetkezetek és társasházak, lakásszövetkezeti és társasházi érdekképviseletek részére az alábbi feltételek szerint.

Az alapítvány kuratóriuma egyhangú szavazati aránnyal úgy határozott, hogy az alapítvány által az Országos Informatikai Programiroda „Számítógép a mindennapi társ 9” című pályázatán megnyert 4 gépes számítógépes konfiguráció egyes elemeit támogatásként, a jelen pályázatot megnyert lakásszövetkezetek és társasházak, lakásszövetkezeti és társasházi érdekképviseletek tulajdonába adja.

A pályázat az alábbi konfigurációra vonatkozik:

Leírás

Felújított márkás, használt számítógép :

HP Compaq dc 7900, E 8400 3 GHz erősségű processzor.


Operációs rendszer ( 64 bites Microsoft Windows 10 Home Premium) valamint Libre Office , Kaspersky Antivírus 1 éves előfizetéssel, médialejátszó, Pdf olvasó programokkal

Samsung LCD 19 inch-es, jó állapotú Használt Monitor

Háztól házig egy éves garancia és a kapcsolódó két éves assistance szolgáltatás


4 GB memória, 250 GB adattároló és DVD olvasó található a gépekben.

Mivel a gépek felújítottak (közületi felhasználóktól származnak a piaci forgalmi értéküket a megadott konfigurációban kb. 80-90 ezer Ft-re lehet becsülni. Az Országos Informatikai Programiroda pályázatán megnyert gépek kiszállításra beüzemelésre kerülnek. A gépekre (konfigurációra) teljes körű egy éves háztól-házig garancia van, mely a kiszállásra, az Alapítvány székhelyéről történő beszállításra vonatkozó költségekre, adott esetben a meghibásodott gép cseréjére is kiterjed.

Pályázati feltételek:

I. (LOSZ tagoknál a státuszt nem szükséges igazolni, elég utalni a tagsági viszony fennállására). A LOSZ tagság a pályázat elbírálásánál előnyt jelent.

II. A pályázaton való részvétel feltétele a lakásszövetkezeti, illetőleg társasházi, egyesületi jogállás igazolása és 3 000 Ft pályázati regisztrációs díj befizetés az Alapítvány Pátria Takarékbanknál vezetett 65100149-11346399 sz. számlájára, a megadott pályázati határidőben.

III. A pályázaton egy lakásszövetkezet vagy társasház, egyesület csak egy számítógépes konfiguráció igénylése erejéig vehet részt (rendelkezésre álló támogatási mennyiség 4 számítógépes konfiguráció).

IV. A pályázatra minden pályázó csak egyszer és egy pályázati kérelmet nyújthat be.

V. A pályázati kérelem a pályázati kiírás LOSZ hírlevélben és az Alapító honlapján (www.losz.hu) való megjelenéstől számítva 2017. február 23. napjáig nyújtható be, írásban az Alapítvány nevére és címére címzetten (Otthonunk Alapítvány, új székhely: 1121 Budapest, Oltvány köz 6.), vagy elektronikus levélben az Alapítvány nevére címzetten a losz@losz.hu email címre történő elküldéssel.

VI. A pályázati kérelemhez egy nyilatkozatot kell mellékelni a lakásszövetkezet (társasház, egyesület) alapvető adataival, név, székhely, képviselő, neve, pályázati ügyintéző neve, lakásszám, LOSZ tagság fennállása, illetőleg egy kötelezettségvállalást arra vonatkozóan, hogy a pályázat megnyerése esetén az Alapítvány kuratóriuma által meghatározott nyertes pályázati díjat, melynek mértéke 25 000 Ft, a Lakásszövetkezet (társasház, egyesület) a II. pontban meghatározott bankszámlára a nyertes pályázatról való értesítést követő 15 napon belül megfizeti.

VII. A pályázati kérelem kötelező melléklete a lakásszövetkezet, társasház, egyesület előző évi) mérlegének és eredmény-kimutatásának egy másolati példánya, valamint a regisztrációs díj befizetésére vonatkozó bizonylat másolata, illetve a pályázaton történő részvételre vonatkozó rövid szöveges indokolás (motivációs szempontok), hogy miért kéri az Alapítvány támogatását a pályázó.

VIII. LOSZ tagság hiányában csatolni kell egy olyan dokumentumot, mely igazolja a lakásszövetkezeti, vagy a társasházi, egyesületi jogalanyiságot. A lakásszövetkezeti ás társasházi szervezeti minőség igazolásához elégséges az alapító okirat ezt a tényt tartalmazó oldalainak, illetve a www.e-cegjegyzek.hu oldalról származó lakásszövetkezeti cégkivonat, vagy a www.birosag.hu oldalról származó nyilvántartási tartalom egy kinyomtatott példánya.

IX. A beérkezett pályázati kérelmekről az Alapítvány Kuratóriuma 2017. március 31. napjáig határoz, és ezt követően 8 napon belül kiértesíti a pályázókat a megadott email címre küldött elektronikus levélben, vagy a megadott telefonszámon.


Budapest, 2017. 01.09.

 

Az OTTHONUNK Lakásszövetkezeti és

Társasházi Alapítvány képviseletében

Dr. Koszoru István titkár


 

Farkas Tamás - elnök
1121 Budapest, Oltvány köz 6.
Tel: +36 1 331-1313
Fax: +36 1 331-1396

email: losz@losz.hu
internet: www.losz.hu